Травень на Азовському морі 2023. Як виглядає окупована Кирилівка (відео)

У любимій курортній Кирилівці на Азовському морі, яка вже понад рік знаходиться в окупації, життя зовсім завмерло. Із приходом туди російських військ ситуація докорінно змінилася, селища зовсім не впізнати. Зараз, якби не війна, в Кирилівці був би початок літнього сезону. На трасі були б черги з машин, а на травневі свята було б чимало охочих приїхати до моря. Як Кирилівка виглядає сьогодні. Чи є тут люди та відпочиваючі, дивіться у відео, передає Дніпровська панорама.

Немає нікого, а раніше починався сезон

Траса, дорога у самому селищі пустісінька. Немає практично нікого. 

Кирилівка. У цей час до окупації там вже було повно народу. А зараз лише кляті орки та їхнє залізо, - ось так коротко прокоментував відео полковник Штефан. 

 

Лише поодинокі оголошення

А тим часом у місцевих пабліках вже більше місяця з'являться оголошення про турбази, набор персоналу до баз відпочинку. Щоправда, це поодинокі оголошення. 

Для інформації, раніше ми писали, що більшість баз відпочинку у Кирилівці "віджали" окупанти і творять тут, що завгодно. Торік у Кирилівці влітку, щоб заробити, місцеві мешканці готові були здавати житло відпочіваючим за симполічну ціну. Наприклад, за добу, по ціні чебурека. Щоправда, охочих навіть за такі "мізерні" гроші через війну тут було дуже мало. До курортної Кирилівки могли приїхати лише сміливці також з тимчасово окупованої території.

Дуже сподівамось і віримо, що цього року ми зможемо поїхати на наше українське Азовське море, у звільнену Кирилівку та насолодитись відпочинком, як це було колись.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпро увірветься потужна гроза. Синоптики попереджають про атаку сильних злив (мапа)