У Дніпрі невідомий напав з ножем на український гурт: деталі інциденту

У Дніпрі в клубі "Махнопаб" чоловік напав на учасників метал-гурт Burned Time Machine з ножем. Музиканти давали благодійний концерт збору коштів для ЗСУ, повідомляє Дніпровська Панорама, з посиланням на РБК-Україна.

Учасник гурту Burned Time Machine Мирослав Щербак розповів, що ще до початку концерту надворі почалась сутичка. Під час концерту один чоловік у слемі бив інших відвідувачів.

Слем - дія публіки на музичних концертах, під час якої люди штовхаються і врізаються один в одного.

Мирослав Щербак розповів:

Ми тільки відіграли сет, грали Blind8, якась особа стала не адекватно себе поводити у моші й відверто бити людей. Я попросив цю агресивну особу поводитися трохи м'якше, бо люди від нього травмуються.

Потім ця особа запропонувала мені "вийти розібратись". Також він зчепився з кимось у моші, його положили на лопатки. Я підійшов до звукача, щоб дізнатись де охорона, через декілька секунд повернувся назад - агресора вже виводили.

гурт Burned Time Machine

Згодом музикант вийшов із дружиною та басистом надвір, в цей час невідомий прийшов слідом за ними. Нападник почав викрикувати нецензурну лексику, на що Мирослав попросив припинити.

Коли хлопець повертався до клубу, неадекватний чоловік викрикнув, що той приналежить до ЛГБТ спільноті і дістав ніж.

Він звернувся до мене зі словами "Та ти взагалі пед*к", я різко змінив курс і почав йти до нього, щоб спитати чи правильно я його почув, але він дістав ніж і сказав: "Давай розберемось".

Хлопець попросив дружину зайти всередину, і в цей момент між нападником і Мирославом встав охоронець. Після цієї ситуації він вирішив викликати поліцію.

Burned Time Machine

Поліція прибула майже одразу і виявила у злочинця не лише ніж, а й кілька розбитих склянок. Внаслідок цієї ситуації нападника забрали у відділок і склали на нього протокол. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі "замінували" дитячу лікарню.