У Кам'янському фірма чоловіка чиновниці міськради отримала 80 мільйонів із бюджету, вигравши тендер без єдиного конкурента

У місті Кам'янське Дніпропетровської області фірма чоловіка чиновниці міськради отримала 80 мільйонів із бюджету на ремонт доріг. При цьому фірма виграла тендер на ремонт без єдиного конкурента. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на інтернет-видання 49000.

Успіх підприємницької діяльності у Кам'янському гарантує наближеність до мера міста Андрія Білоусова. Чергові 80 мільйонів гривень буквально закочує до асфальту Вадим Єрмоленко - чоловік директора департаменту економічного розвитку Кам'янського Галини Єрмоленко. Саме фірма "Укравтобуд", яка належить Вадиму Єрмоленко, знову без жодного конкурента виграла тендер на ремонт доріг у місті.

apa

apa2

Причому у березні 2023 року "Укравтобуд" уже отримувала 50 мільйонів гривень із бюджету Кам'янського на аналогічні роботи. Тоді журналісти викрили фірму у завищенні цін на матеріали у два, а то й утричі від ринкових.

З 2019 року Вадим Єрмоленко "натендерів" майже 342 мільйони гривень. Із них тільки за час війни фірма чоловіка чиновниці мерії Кам'янського витягла з бюджету міста 198 мільйонів гривень.