В Донецькій області в бою загинув відомий співак з Дніпропетровщини

В Донецькій області, в бою з російськими окупантами, загинув відомий соліст вокального колективу з Кривого Рогу Дмитро Репетило. Співак захищав Батьківщину у лавах 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на сторінку в Facebook "КЗ Палац культури "Інгулець" Криворізької міськради".

Повідомляється, що коли російські окупанти вдерлися на українську землю, Дмитро Репетило не міг залишатися осторонь та пішов захищати Батьківщину. Так соліст народного вокального колективу "Місячне сяйво"став сапером інженерно- саперного взводу танкового батальйону у складі Січеславської бригади. Співак, який став воїном ЗСУ, загинув поблизу смт. Зарічне Краматорського району Донецької області 19 лютого 2023 року.

Загинув на війні Дмитро Репетило

"В наших спогадах Дмитро зостанеться талановитим співаком, людиною, яка для кожного знаходила добрі слова! Жодне свято чи подія у Палаці Культури, у жиловому масиві Інгулець не проходили без виступів Дмитра Репетила. Зі сцени завжди лунали найкращі пісні у його виконанні! Серце завмирало від пісні "Чорнобривці", плакала душа від пісні "Два кольори", пісня "Меч Арея" піднімала концертний зал.

Дмитро був талановитим та харизматичним артистом, який вкладав у виступ все, що відчував!!!

Та коли на його Україну вдерся ворог - змінив сцену на поле бою.

Він любив життя.. завжди посміхався..любив свою родину, свій творчий колектив "Місячне сяйво", свій Палац культури, своїх друзів... і весь цей білий світ... майстер - золоті руки... велике серце...щира душа... Війна обірвала його молоде життя, та водночас навічно залишила Його Героєм", - йдеться у повідомленні на сторінці Палацу культури "Інгулець" у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у бою загинув молодий боєць з Дніпропетровщини Вадим Кирпань.