Відомий лікар Комаровський розповів, кому категорично заборонено їсти морозиво

Як виявилося, у морозива є свої мінуси і плюси, а ще там немає консервантів - вони просто не потрібні. Кому продукт категорично заборонено вживати, а кому - навіть корисно, розповів на своєму YouTube-каналі лікар Комаровський, передає Дніпровська Панорама.

За словами педіатра, у морозиво ніколи не додають ніякі консерванти, тому що вони там просто не потрібні, оскільки морозиво зберігається при дуже низьких температурах.

Головним мінусом продукту є його висока калорійність через додатковий цукор. Тож морозиво протипоказано дітям і дорослим з:

  • ожирінням,
  • зайвою вагою,
  • якщо ви ведете малорухливий спосіб життя.

мороженное

Морозиво навіть корисне для людини, яка веде активний спосіб життя, яка витрачає багато калорій, яка займається фізичною працею.

Для худої дитини з шилом в попі морозиво - прекрасний калорійний продукт, який точно не може йому перешкодити. Якщо ви в парку з дитинчам стрибаєте, бігаєте, скачете, катаєтеся на велосипеді або роликових ковзанах, то кожну годину катання ви можете зупинитися, з'їсти порцію морозива і кататися далі, - упевнений Комаровський.

А ось головним плюсом морозива є навіть не білок або кальцій з молока, а те, що ви отримуєте задоволення, коли його їсте.

Читайте також На Дніпропетровщині можна безкоштовно отримати інсулін: подробиці