У Дніпрі повінчалися захисник Маріуполя зі своєю коханою: фото

Маріупольська родина закріпила свій союз перед Богом. Коли дружина врятувалася та виїхала до Дніпра, Юрій боронив Маріуполь до останнього. Після жахливої бротьби коханим вдалося повінчатися, передає Дніпровська Панорама, посилаючись на пост групи ЯМаріуполь.

Вікторія та Юрій 8 років разом. Війна застала чоловіка на службі в лавах ЗСУ – у складі 56 окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. 

Він до останнього боронив Маріуполь та був на "Азовсталі", яка стала символ стійкості наших Героїв.

Зв'язок з родиною втратив на початку березня. Лише потім  дізнався, що Вікторії допомогли виїхати до Дніпра. Саме тоді Юрій запропонував коханій, якщо виживе, закріпити свою любов у церкві.

свадьба днепр

Потім були героїчні тижні на "Азовсталі", 40-денний полон. Юрій отримав 30% опіків шкіри. Потрапив до списку обміну та був звільнений. 

До "ЯМаріуполь" (Дніпро) родина звернулася з проханням допомогти з одягом для вінчання – військовою формою. Втілили це за підтримки начальника ТЦК та СП Шевченківського району м. Дніпро Володимира  Левандовського.

свадьба

Бажаємо Юрію швидкого одужання, а родині – любові та щастя. Скорішої перемоги!

Читайте також "Найбільший страх медика – не встигнути допомогти": Нацгвардійці розповіли, як рятували постраждалих від ракетного удару по Дніпру