Влітку сподобається кожному: приготуємо смачний десерт з морозивом і фруктами

Літо - час, коли спека дістає навіть удома. Хочеться чогось освіжаючого та прохолодного. Дніпровська панорама пропонує неймовірний літній десерт з морозивом і фруктами.

Це дуже смачний та корисний солодкий десерт. Бо у фруктах дуже багато вітамінів, якими слід запасатися зараз перед холодною зимою. Перейдемо до приготування.

Складові:

Банани - 1 шт.
Ківі - 1 шт.
Абрикоси - 3 шт.
Нектарин - 4 шт.
Черешня - 8 шт.
Морозиво - 200 гр
Шоколад - 10 гр

Спосіб приготування:

  1. Приготуємо інгредієнти для фруктового салату. З бананів знімаємо шкірку, нарізаємо м'якоть маленькими кубиками.
  2. З ківі також знімаємо колючу шкірку, нарізаємо м'якоть кубиками.
  3. Абрикоси миємо, розрізаємо на дві частини, видаляємо кісточку, нарізаємо м'якоть кубиками. Абрикоси повинні бути стиглими, солодкими, але не дуже м'якими, щоб не перетворилися одразу на фруктове пюре.
  4. Нектарини також покращать смак фруктового салату своїм прекрасним ароматом та смаком, тому додамо їх у страву за наявністю, попередньо помивши, видаливши кісточку та нарізавши кубиками.
  5. Черешку миємо, вирізаємо кісточку, нарізаємо ягоди кубиками або великими шматочками.
  6. Усі приготовані фрукти кладемо у глибоку миску. Заправку можна підібрати за своїм бажанням: низькокалорійний натуральний йогурт без цукру, сметана або морозиво. Заправляємо сметаною, йогуртом чи жирними вершками.
  7. Перемішуємо. Ставимо салат на 20 хвилин у холодильник, щоб він трохи охолонув. Розкладаємо фруктовий салат за стаканами. За бажанням можна посипати тертим шоколадом та подрібненими горіхами. Якщо салат подаватиметься морозивом. То фрукти потрібно покласти в стакан, а зверху кульку морозива, що підтанула, і відразу подати до столу.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що справжня гастрономічна знахідка: приготуємо цікавий салат зі стручкової квасолі, курки та огірків.