Вночі ворог вдарив по території Дніпропетровської області. Усі подробиці

Дніпропетровщина переживає 353 добу повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Вночі ворог знову атакував території області. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

У п'ятницю пізно ввечері, 10 лютого, повітряна тривога тривала майже 5 годин через загрозу ударів дронами. Російські окупанти скерували їх на об‘єкти енергетичної інфраструктури у двох районах Дніпропетровщини. 

В Криворізькому районі ворог атакував енергетичні об’єкти у двох громадах. Один з об‘єктів вже був уражений раніше. На місці влучань сталися пожежі, які нині вже ліквідовані. Головне - люди не постраждали. 

Під удар потрапив і Нікопольський район: там влучання дрону теж спричинило займання на об’єкті енергетичної інфраструктури. Вогонь вже приборкали рятувальники. На щастя, минулося без жертв. 

Внаслідок нічних атак є руйнування. Масштаби уточнюються.

В інших районах Дніпропетровщини вночі було тихо, ворожих обстрілів не зафіксовано, 0 написав Лукашук у своєму телеграм-каналі.

Також він проанонсував "хороші новини від ПвК "Схід". Деталі Лукашук пообіців розкрити згодом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під Кривим Рогом збили чотири ракети та які регіони України найбільше постраждали від ворожої атаки.