Вони були разом ще зі школи. Під Бахмутом обірвалося життя випускника ДНУ, військовослужбовця 93 ОМБр «Холодний Яр»

Військовослужбовець 93 ОМБр «Холодний Яр» Олександр Шаволін з перших днів війни був у найгарячіших точках, брав участь у звільненні Харківщини, довго обороняв Бахмут. 2 квітня до Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара прийшла сумна звістка, що загинув їх випускник кафедри політології 2013 року, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сайт ДНУ.

Олександр сумлінно вивчав політичні науки, мріяв про щасливе майбутнє України, віддав життя за неї.
Вічна пам'ять і слава Герою! - йдеться в повідомленні.

Однокурсники і друзі з теплотою згадують Олександра і висловлюють співчуття його дружині Олені, з якою він був разом ще зі школи, а в 2008 році вони разом вступили на соціально-гуманітарний факультет ДНУ, і потім по життю вони пішли так само - разом.

Моя подружка Лєна і її коханий Саша… Нас об’єднав Дніпро, ДНУ, СП-08 та студентський гуртожиток на Гагаріна. Та щаслива 59 кімната, де жили ми з Лєною, Яною, Лєрою та Ксюхою і куди часто заходив в гості Саша. Пройшли роки, а пара Анастасова+Шаволін змінилася лиш в одному: прізвище стало спільним…

Я дивлюся наші студентські архівні фото, і плачу. Олександр Шаволін, військовослужбовець 93 ОМБр «Холодний Яр» - з перших днів війни був у найнебезпечніших місцях, боронив наше з Лєною, Яною, Лєрою та Ксюхою майбутнє… Був так далеко від коханої дружини, і 2 квітня 2023 року повернувся назавжди - незримо, світлою пам’яттю, гірким болем, і любов’ю, яка всі ці роки їх єднала.

В це неможливо повірити, це неможливо прийняти  . Це неможливо пробачити  .
Саш, ми тебе ніколи не забудемо! Я завжди молитимусь, щоб тобі там було добре, - написала у Фейсбуці Вікторія Соколенко.

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Олександр Шаволін

Нагадаємо, раніше ми писали: Пацієнти згадують її з вдячністю. На Дніпропетровщині трагічно обірвалося життя чудової лікарки