Вороже залізо забрало життя воїна з Дніпропетровщини, який служив у легендарній 93-тій бригаді (фото)

Трагічна новина надійшла до Першотравенська Дніпропетровської області, до родини переселенців, які переїхали до нас, рятуючись від війни. Захищаючи Україну,  загинув Олександр Токарев. Йому було лише 39 років, повідомляє Дніпровська панорама. 

Олександр народився і мешкав у селі Іванівка Сєвєродонецького району Луганської області. Через повномасштабне вторгнення рф в Україну навесні 2022 року родина Токаревих була вимушена виїхати в Дніпропетровську область і оселитися у нашому місті.

загинув боєць з Дніпропетровської області

З квітня 2022 року Олександр працював грозом першої дільниці в ШУ «Першотравенське», а в грудні був призваний до лав ЗСУ.  

Токарев Олександр проходив службу водієм у легендарній 93-тій окремій механізованій бригаді «Холодний Яр».

Життя нашого воїна обірвалось 28 січня на Донеччині під Бахмутом.

Рідні, друзі, колеги й побратими згадують Олександра як позитивну світлу людину, надійного товариша і справжнього патріота. У полеглого захисника залишились дружина і  неповнолітній син.

Вся Першотравенська громада, міська рада та її виконавчий комітет схиляють голови у скорботі та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого Токарева Олександра Анатолійовича…

Шановні мешканці нашого міста, просимо віддати шану і провести Олександра в останню путь. Похорони відбудуться 3 лютого о 12-00 годині на вул. Василя Стуса, біля буд. 11 (гуртожиток), - написано в повідомленні.

Вічна пам’ять Герою! Безмірна вдячність і доземний уклін!

Нагадаємо, раніше ми писали

Пішла до свого Івана. Померла вдова видатного українського актора та берегиня народної пісні Марія Миколайчук (відео)