"Я готовий повернутися додому хоч зараз", - Геннадій Корбан розповів про ситуацію з обороною міста та області (Відео)

Керівник штабу ради оборони міста Дніпра Геннадій Корбан в ефірі марафону “Інформоборона” на телеканалі Дніпро TV розповів про ситуацію з обороною міста. Геннадій Корбан зауважив, що попри всі складнощі у дистанційному веденні справ, він продовжує працювати, передає Дніпровська панорама. 

За його словами, зараз основну роботу виконує Борис Філатов.

Він мене підстрахував та взяв частину роботи Штабу оборони міста. Дистанційно – важко, втім я працюю і постійно перебуваю на зв’язку з очільниками міст, військовими. Я беру участь в усіх питаннях забезпечення наших військових.

Як розповів Геннадій Корбан, зараз місто купує вантажівки, пікапи та автомобілі. Найближчим часом партію вантажівок передадуть Теробороні, яка знаходиться на передовій на Запорізькому напрямку. Удар по Кривому Рогу був не лише терором, а мав і військові цілі. Частково ці цілі були досягнуті.

Зруйнована і міська інфраструктура, і цивільні об’єкти, і рівень води в річці Інгулець піднявся. Але всі на зв’язку й оперативно спрацювали. Робимо все можливе і працюємо. Це – війна, – заявив керівник штабу ради оборони міста Дніпра Геннадій Корбан.

Він розповів, що готовий повернутися додому хоч зараз, втім, доки ситуація така, що поки буде інформувати і тримати зв’язок онлайн. 

Зараз на Дніпропетровщині укріплюються рубежі до зими. До ударів по критичній інфраструктурі ми готувалися завчасно і можна запевнити, що ресурсів для забезпечення міста – достатньо, – роз додав Геннадій Корбан.

Керівник штабу зауважив, що на Дніпропетровщині нині завершують зведення вже 5-ї лінії оборони. Із наближенням сезону дощів і холодів їх дооснащують. Також триває робота над забезпеченням бійців усім необхідним.

Нагадаємо, раніше ми писали

Корбан рассказал, где сейчас находится и что будет делать, если Зеленский не поддержит петицию