Загинув у бою, прикриваючи відхід своєї розвідгрупи. Віктор Кошель з Дніпропетровщини назавжди в нашій пам'яті залишиться Героєм (Фото)

Трагічна новина надійшла до Підгородного на Дніпропетровщині. У бою загинув 46-річний Віктор Кошель, уродженець Підгородненської територіальної громади. Останнім часом Віктор мешкав в селі Спаське з сім'єю. З квітня 2022 року пішов добровольцем захищати рідну землю, боєць розвідвідділення Прикордонного Луганського загону, позивний "Барсік", повідомляє Дніпровська панорама.

Отримавши інформацію про те, що велика група вагнерівців разом з «регулярами» заходить на позиції у м. Бахмут. Командир групи ухвалив рішення атакувати противника вночі.

онс

Прикордонники дочекались, поки рашисти трохи заспокояться та розслабляться. І, працюючи переважно з глушниками, знищили 20 найманців, а 19 рашистів було поранено. Трьох окупантів взяли в полон.

Наших бійців було всього п’ятеро! П’ятеро відчайдухів, які все розрахували та зробили неймовірне. «Фанат», «Фікса», «Барсік», «Мага», «Мрамор».

Кошель Віктор Васильович "Барсік" загинув 19 лютого 2023 року в бою, прикриваючи відхід своєї розвідгрупи.

Світла пам'ять нашим героям!

онс1

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Місто віддасть почесті Герою. У Кам'янське привезли з Харківщини тіло загиблого ще у квітні Вадима Пільгуя