Закусочний торт-салат. Незвичне поєднання продуктів і чудовий смак (Рецепт)
Якщо ви ламаєте голову над тим, чим ще здивувати гостей – торт – салат закусочний – це саме те, що ви шукаєте. Такий салат має безліч переваг: він чудово впишеться, навіть у святковий стіл; має відмінний смак і простий у приготуванні, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- п'ять курячих яєць;
- одна баночка рибних консервів;
- півкіло несолодкого крекера;
- чотири мариновані огірочки;
- два зубчики часнику;
- 150 г твердого сиру;
- 200 - 250 грам майонезу;
- зелень свіжої цибулі.
Покроковий рецепт
У відварених яйцях відокремити жовтки від білків.
Твердий сир натерти на тертці.
Два зубчики часнику пропустити через прес.
Натертий сир, часник, майонез, з'єднати та перемішати.
Потім окремо яєчні білки натерти на тертці (або можна перем'яти вилкою) з'єднати з майонезом і перемішати.
Нарізати маленькими кубиками мариновані огірочки.
Консерви відібрати від кісточок (якщо потрібно) і перем'яти за допомогою вилки.
Формуємо салат в такій послідовності: ⅓ частина крекера, білок, трохи крекера, консерви, огірки, крекер, що залишився, тертий твердий сир з майонезом.
Прикрасити салат дрібно подрібненим курячим жовтком і рубаною зеленою цибулею.
Відправляємо салат у холодильник на 3 години для того, щоб просочився.
Ніжний на смак салат, що просто тане у роті, зводить з розуму. На перший погляд, незвичайне поєднання продуктів, але результат вас приємно здивує.
Нагадаємо, раніше ми писали: Які продукти на Великдень варто купити у Дніпрі вже зараз