180 гривень за штуку. У Дніпрі в квітковому кіоску дитині "втюхали півонію" (фото)

У Дніпрі в квітковому кіоску, що на Лівобережному-3 хлопчику продали одну півонію за 180 гривень. Дитині продавчиня розповіла, що це ексклюзивна квітка. Щоправда, нічого дивного в тій рослині немає, на вигляд, то звичайна рожева півонія. Соцмережі обурила така історія та ціни на сезонні квіти, за які бабусі в переходах просять значно менше. Про це розповідає Дніпровська порадниця з посиланням на фб сторінку Левый Берег Дніпро (Левобережный, Березинка, Ясень, АНД) Днепр.

Ці квіти хлопчик купив на свої кишенькові гроші, які довго спеціально збирав до маминого дня народження. Він хотів зробити приємний сюприз мамі, яку дуже любить, і для нього не важливо, скільки коштують ті квіти. Бо мама в нього одна єдина і на все життя.

Как вам пионы за 180грн за штуку на Мира в цветах?

Продавец сказала ребёнку, что они эксклюзивные. Эх, так и живём, - написала в коментарі Ольга Грановська.

 

пбсп

пб1пб2

У соцмережах підписники здивовані таким високим цінам на созонні квіти. Дехто навіть пише, що на кладовищі якісь сміливці уже повирізали все, що було.

Як бачите, кожен живе та діє по совісті. Своїй совісті. 

пионн

Від редакції Дніпровської порадниці хочемо привітати іменинницю з Днем народження та сказати, що у неї росте справжній чоловік, для якого мама - найдорожча людина, заради якої ладен віддати останні гроші, аби зробити їй приємне.

Нехай ця ароматна весняна квіточка довго стоїть та радує вашу родину. Миру і затишку вам!