43 роки віддала вихованню дітей: на Дніпропетровщині провели в останню путь відому вчительку

У Кривому Розі Дніпропетровської області провели в останню путь відому вчительку математики Литвин Тетяну, яку поважали учні та батьки. Вона 43 роки віддала педагогічній справі, виховуючи та навчаючи дітей. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на пост Оксани Сокотнюк у Facebook-групі "Земляки з Тернівського району.

"Сумна звістка, невтішне горе спіткали нашу шкільну родину. Перестало битися гаряче серце Вчителя, Колеги, Матері, Подруги Литвин Тетяни Сергіївни. 43 роки віддала вона найгуманнішій на землі справі - вихованню підростаючого покоління, навчанню дітей. Крок за кроком проводила учнів таємничими лабіринтами математики, захоплюючи, приваблюючи, зачаровуючи. Тонко відчувала душу кожного - і вихованців, і колег. Вона багато років очолювала ШМО вчителів математики, була мудрим креативним керівником, ділилася своїми оригінальними ідеями з колегами, завжди підтримувала, допомагала, надихала.

Тетяна Сергіївна назавжди залишиться у пам'яті ЛЮДИНОЮ з великої літери", - написала у соцмережі авторка посту Оксана Сокотнюк.

Поховали відому на весь району вчительку у четер, 6 липня, у Кривому Розі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпропетровщина попрощалась з воїном ЗСУ Андрієм Сологубом.