Ливнівки та освітлення біля під’їздів. Як у Дніпрі вирішують комунальні проблеми (відео)

У Дніпрі про благоустрій міста дбає громадськість та місцева влада. Щодня дніпряни звертаються у телеграм-канал Голови Громадської Ради Геннадія Корбана по допомогу. Очільник Громради оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV

Цього разу на вул. Будівельників встановили нові опори та світильник, щоб люди могли безпечно добиратися додому. А також допомогли полагодити ливнівку біля будинку на вул. Моніторна, через яку біля під’їзду утворювалось озеро.

У нас не було жодного ліхтаря у дворі  і це вже ви розумієте. 4 година зима вже темно. Приїхав ось навіть зараз. Вечорі паркувати машину дуже важко. Двір вузький та їдаєш ф думаєш не наїду чи я на шось. Тому що фар не вистачає по бокам дивитися. І десь місяць тому написала заявку на телеграм канал Генадія Олеговича про те що в нас ось така проблема, що нема ліхтаря, - каже дніпрянка Юлія.

Після звернення Юлії до телеграм каналу, міські комунальники розпочали роботи. Тут встановили чотири нові електроопори. 

Ще одна проблема містян, яку вирішили завдяки спільним діям міської влади та Громради, – підтоплення прибудинкової території через несправність ливнівки.

Місцеві розповідають, після кожної зливи біля сміттєвого баку створювалось брудне озеро.Щоб вирішити проблему, мешканці будинку №10 по вул. Моніторна написали в чат телеграм канала Геннадія Корбана. 

Роботи на цій локації обіцяли завершити до 30 червня, але впоралися на декілька днів раніше.

Детальніше - у сюжети тележурналістів.

Раніше ми писали, що до Дніпра у сквер Прибрежний на відпочинок їдуть із Запоріжжя.