Антициклон Fee організує у Дніпрі сонячну погоду. Прогноз на вихідні (карта, відео)

Антициклон Fee упродовж 15-16 липня організує в Україні сонячну красиву погоду. Практично повсюди будуть білі хмарки, синє небо й яскраве сонце без дощів, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прогноз синоптика Наталки Діденко.

За її словами. лише на Луганщині та завтра ще й на Харківщині можливі окремі короткочасні дощі з грозами.

Бо впродовж 15-16 липня саме наш славний Fee зумовить практично повсюди білі хмарки, синє небо й яскраве сонце - суху погоду.
Лише на Луганщині та завтра ще й на Харківщині можливі окремі короткочасні дощі з грозами, - пояснила синоптик.

погода 150-16 липня

Температура повітря вихідними становитиме комфортні +25...29°С. Трохи свіжіше буде на північному сході і традиційно вище у південній частині та на Закарпатті: +28...31°С. Також може бути більше +30°С в неділю в західних областях України.

Розпечене гаряче дихання Сахари поки що Україну, на щастя, оминає.
Проте для українців, які перебувають на півдні Європи, у її центральних країнах і навіть в деяких країнах Східної Європи - важлива інформація!

Ось цитую чудових колег Віталій Постригань із Черкаського Гідрометцентру!
"Спекотна хвиля Цербера, названа Італійським метеорологічним товариством на честь триголового пса-чудовиська, зображеного в пеклі Данте, принесе екстремальні умови в найближчі кілька днів, коли температура може сягати 49°!. У десятьох містах, включаючи Флоренцію та Рим, оголошено червоний рівень небезпеки". 

Цербер може спробувати лизнути нас спекою в понеділок-вівторок, проте доведеться все одно підібгати хвоста - бо нас температурою повітря +30+33 градуси не сильно й налякаєш.

А поки що все ж вихідні.
Температура повітря 15-16 липня становитиме ексклюзивно комфортні +25+29 градусів, трохи свіжіше на північному сході і традиційно вище у південній частині та на Закарпатті, +28+31 градус. Також може бути більше 30-ток в неділю в західних областях України, - написала Діденко.

погода 15-16 липня

Укргідрометеоцентр обіцяє

У наступні три доби на більшій частині території країни без опадів, лише 15-16 липня на сході, а вдень 17 липня на заході місцями короткочасний дощ, гроза.
Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 3-10 м/с.

Температура вночі 12-19°; вдень 23-29°, завтра на Закарпатті та крайньому півдні країни, в неділю у західних та південних областях, 17 липня в Україні, крім сходу, 28-34°.

Нагадаємо, раніше ми писали: "Молодь Дніпра вражає". Як дніпрянка Катерина зі шкільних років допомагає наближати перемогу