У Кам'янському у підприємця відібрали землю, щоб збудувати громадський туалет

Міська влада Кам'янського відібрала землю у місцевого підприємця та збудувала там громадський туалет. Про це розповів постраждалий Віктор Зезюлін, передає Дніпровська панорама з писланням на 49000.

Ласий шматок землі, що знаходиться в самому центрі міста, сподобався чиновникам, і вони вирішили, що можуть використовувати його на власний розсуд, хоча ця ділянка за документами знаходиться в постійному користуванні у підприємця до липня 2025 року.

Але такі дрібниці, як закон, зовсім не турбують мера Білоусова та його підлеглих, які, певне, вважають місто своєю особистою власністю.

Вони просто захопили чужу землю і почали будувати туалет. Спроби підприємця достукатися до влади та правоохоронних органів ефекту не мали. Законні вимоги чоловіка припинити будівництво проігнорували всі, включно з поліцією, яку він викликав на місце злочину.

Тим часом громадський туалет був збудований на місці кафе, що належить Зезюліну, яке також, за словами чоловіка, без жодних підстав було знесено міською владою кілька років тому.

Очевидно, що комусь в оточенні Білоусова дуже хотілося відібрати цю ділянку, і як довго туалет залишатиметься безплатним, просто питання часу.

Зезюлін не має наміру миритися з таким станом справ, і збирається позиватися до міської влади за свою ділянку.