"Молодь Дніпра вражає". Як дніпрянка Катерина зі шкільних років допомагає наближати перемогу

Катерина Байрак - курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та волонтерка з дев'ятирічним стажем. Вона почала допомогати ще під час навчання у школі. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Дніпрянка Катерина Байрак з початку повномасштабного вторгнення волонтерить в різних гуманітарних штабах міста. Дівчина не злякалась жахіть війни та від самого 24 лютого активно допомагає наближати нашу перемогу. Катерина займається волонтерством ще з підліткового віку. Дівчина плете сітки, робить свічки та є постійним донором крові.

Згодом почала допомагати тваринам, адже багато тварин почали привозити до Дніпра, корм і це все необхідно було, потім я дізналася про ДУЇТ, які постійно виготовляють сітки, роблять окопні свічки і я зрозуміла що я тут теж дуже хочу допомагати, запросила всіх своїх друзів, курсантів і напевно я зрозуміла що волонтерство це не тільки корисна справа, а й дуже цікава, тому що тут ми постійно спілкуємося, проводимо разом час, - каже Катерина Байрак.

Зараз дівчина - одна з учасників проекту «Молодь Дніпра Вражає». Головна мета цієї ініціативи - закарбувати історії про неймовірних молодих хлопців та дівчат Дніпра.

Детальніше - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вночі у Кривому Розі ворожі шахеди атакували два підприємства та житлові будинки.