У Дніпрі обрали керівників обласної та міської федерації вітрильного спорту

У Дніпрі, незважаючи на війну, продовжується розвиток спорту. Днями було обрано керівників обласної та міської федерації вітрильного спорту. Про це повідомляє Дніпровська панорама

Дніпропетровську обласну федерацію вітрильного спорту очолив Артем Хмельников. А головою міської федерації Дніпра став Артур Шутін.

Навіть у сьогоднішніх непростих умовах, коли ворог відібрав у нас можливість вільно пересуватися нашими водами, морем та річками, ми ставимо першочергове завдання розвитку дитячого вітрильного спортивного руху. Спорт – це основа нашої сили та нашого духу! - прокоментував подію Артем Хмельников.

Відомо, що він є інструктором з яхтингу системи International Yacht Training, членом Дніпровського яхт-клубу MIR, капітаном спортивної команди X-line. Також він неодноразово брав активну участь у змаганнях різного рівня як учасник та організатор. Зараз Артем Хмельников разом з іншими яхтсменами активно допомагає ЗСУ.

Артур Шутін - захищає Україну у лавах ЗСУ. Він - майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України, Чемпіон СРСР, командор Дніпровського яхт-клубу "Сім Вітрів" та лідер спортивної команди Rebel.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вночі у Кривому Розі ворожі шахеди атакували два підприємства та житлові будинки.