Аромат стояв на весь під'їзд: готуємо яблучне печиво з корицею

Іноді гості попереджають про свій прихід за 40 хвилин. Що смачного до чаю можна приготувати за цей час? Рецептом супер ароматного, розсипчастого яблучного печива, що тане в роті, ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Борошно - 200 гр.
Яйця - 3 шт.
Мед - 30 гр.
Вершкове масло - 50 гр.
Розпушувач - 1 ч. л.
Яблука - 300 гр.
Кориця
Цедра лимона - 1 ч. л.

рецепт яблучного печива Дніпро

Приготування:

  1. Олію та мед нагріти до розчинення. Трохи охолодити. Яйця збити до пишності. Поступово влити мед з маслом. Додати просіяне борошно та розпушувач.
  2. Перемішати. Тісто виходить в'язке. Додаємо яблука, нарізані кубиками, цедру лимона та корицю. Перемішуємо.
  3. Викладаємо за допомогою ложки на пергамент і печемо за 180 градусів 30 хвилин.

Також раніше ми писали Вам дуже сподобається. Печінка по-царськи