Бананове суфле: легкий, поживний та дуже смачний десерт без зайвих калорій

Хочеться чогось смачного, але без зайвих калорій? Цей рецепт бананового суфле – справжня знахідка! Всього кілька простих інгредієнтів, мінімум зусиль, і ви отримаєте ніжний, повітряний десерт, який підкорить серце кожного ласуна, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Желатин - 1 ст. л. (розвести у 100 мл холодного молока).
Банани - 2 шт.
Ряжанка - 200 г.


Приготування

  1. Розвести 1 ст. л. желатину в 100 мл холодного молока і залишити для набухання. Збити 2 банани до пюреподібної маси.
  2. Додати 200 г ряжанки до бананового пюре та добре перемішати. Підігріти желатин до повного розчинення і змішати з банановою масою. Розлити у форми та залишити в холодильнику на кілька годин до застигання.

Також раніше ми писали Експрес-закуска: роли з лавашу за 15 хвилин – ідеально для нежданих гостей