Беру малину та апельсин. Виходить неймовірне варення для всієї родини

Сезон малини продовжується, тому треба швидше робити закрутки з неї на зиму. Дніпровська панорама пропонує дуже смачне малиново-апельсинове варення.

Це варення не буде дуже солодким як завжди. Це все завдяки цитрусу. В ньому дуже багато вітамінів, які там так потрібні у холодну пору року. Перейдемо до приготування.

Складові:

  • Цукор - 1,5 кг
  • Малина – 1,5 кг
  • Апельсини – 1 кг.

Спосіб приготування:

  1. Ягоди малини перебрати, промити та обсушити.
  2. Апельсини очистити від шкірки, зняти білу плівку та прибрати кісточки з кожної часточки, залишивши чисту апельсинову м'якоть.
  3. Апельсини та малину пересипати цукром, викласти у велику каструлю, і на повільному вогні постійно помішуючи проварити 5 хвилин, потім прибрати варення з плити, дати настоятися півгодини.
  4. Повторити цю процедуру двічі.
  5. Далі варення потрібно востаннє довести до кипіння і розлити по стерильним банкам, закатити та прибрати у прохолодне місце після остигання.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що мариновані огірки «по-дитячому». Без використання оцту.