Без хліба та яєць. Домашній рецепт котлет всього із трьох інгредієнтів

Напевно, у сучасному світі немає такої родини, де б жодного разу не готували чи не любили котлети. Ця страва з'явилася у Франції - країні законодавця кулінарії. Однак наші та американські котлети при цьому сильно відрізняються від французьких. Скажімо більше, європейські котлети не схожі на наші та ті, що їдять у США. Чому так вийшло? Справа в тому, що котлета спочатку - це смажене м'ясо на кістці. У нашій культурі воно смажені реберця з кісточкою не прижилися. Тому м'ясо для котлет почали рубати та ліпити з них овальні кульки.

Давайте приготуємо найсмачніші котлети за дуже простим рецептом. Повірте, він стане для вас справжньою знахідкою, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти для домашніх котлет:

фарш курячий - 800 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
сіль - ч. л.;
перець чорний мелений - 13 ч. л.;
паприка - ст. л.;
рослинна олія - 2 ст. л.

приготуємо смачні котлети

Приготування домашніх котлет:

Готуємо інгредієнти, пропускаємо через м'ясорубкуркувату цибулю, очищаємо картоплю і натираємо на маленьких різцях терки. Цибулю віджимаємо від зайвої рідини, але цей сік не виливаємо.
Віджимаємо сік з картоплі, змішуємо із соком цибулі. У миску з фаршем викладаємо картопляну та цибульну маси, перемішуємо вручну.


Висипаємо до фаршу сіль, чорний мелений перець, паприку, додаємо олію і знову змішуємо. Якщо фарш вийшов сухим, то сік картоплі та цибулі на розсуд можна додати.

Розігріваємо олію в сковороді, формуємо котлети змоченими у воді руками.

Викладаємо котлети на сковороду, обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Перекладаємо котлети в казан або глибоку сковороду, додаємо 30 г вершкового масла.

приготуємо смачні котлети

Нагадаємо, раніше ми писали

Пиріжки більше не роблю. Беру картоплю і готую за новим рецептом: набагато простіше та смачніше