Без яєць та кефіру. Рецепт пирога за 5 хвилин, простіше не буває (фото)
Якщо вдома в холодильнику немає яєць і навіть кефіру, а дуже хочеться приготувати чогось смачненького до чаю, дуже радимо приготувати цей простий пиріг, передає Дніпровська панорама.
Інгредієнти для яблучного пирога:
яблука - кг;
вершкове масло - 100 г;
цукор - 250 г;
розпушувач - 10 г;
манна крупа - 200 г;
ванілін - щіпка;
борошно - 170 г.
Приготування яблучного пирога:
З'єднуємо в одній мисці борошно з розпушувачем, цукром, манною крупою та ваніліном, змішуємо. Подрібнюємо за допомогою великої тертки яблука, не видаляючи шкірки.
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом — дно та стінки. Ділимо сухе тісто на 4 рівні частини. Висипаємо на дно форми першу частину сухого тіста.
Викладаємо на тісто ⅓ частину яблук. Таким чином потрібно чергувати сипучий та яблучний шари.
Випікати яблучний пиріг треба за 180 градусів близько 50 хвилин.
Цей пиріг виходить ніжним, просоченим яблучним соком. Поверхня пирога стає рум'яною, а всередині зберігається ніжна консистенція тіста та начинки.
Нагадаємо, раніше ми писали
Сирні капкейки - справжні маленькі крихітки (Відеорецепт)