Чемпіонка світу з Дніпра, яка служить начальником розвідки, розповіла про про жінок в ЗСУ та мотивацію цивільних (Відео)

У 1-му механізованому батальйоні 3 ОШБр служать багато бійців з Дніпропетровщини. Дніпрянка Ольга Сардак, на псевдо "Петра", служить там на посаді начальника розвідки батальйону. В цивільному житті вона - майстер спорту міжнародного класу та багаторазова чемпіонка України, Європи та світу. В інтерв’ю жінка розповіла про жінок в ЗСУ, досвід боїв під Бахмутом та мотивацію цивільних. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на 1-й механізований батальйон 3 ОШБр.

Військовослужбовиця 1-го механізованого батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Ольга Сардак з позивним "Петра" служить на посаді начальника розвідки батальйону. В цивільному житті вона - майстер спорту міжнародного класу та багаторазова чемпіонка України, Європи та світу з рукопашного бою. Жінка приймала участь у міжнародних змаганнях з кікбоксингу та Комбат Дзю-Дзюцу. До війська прийшла у 2014 році, коли росія розпочала бойові дії на Донбасі. Займала посаду командира взводу та наразі служить начальником розвідки.

В інтерв’ю військовослужбовиця розповіла про жінок в ЗСУ, досвід боїв під Бахмутом та мотивацію цивільних:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що тероборонівці з Дніпра затрофеїли ворожу техніку.