Чоловік їсть тільки цей суп. Рецепт цього супчика відомий у всьому світі

Курячий суп люблять у багатьох родинах і дорослі, і діти. Ця перша страва готується дуже просто із інгредієнтів, які завжди є вдома, повідомляє Дніпровська порадниця.

Розкажемо, як приготувати смачний курячий суп. 

Інгредієнти для курячого супу:

курячі стегна - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
цибуля - 2 шт.;
вода - 1,5 літра;
часник - 2 зубчики;
картопля - 2 шт.;
яйця - 2 шт.;
борошно - 80 г;
сіль - 1 ч.л.;
італійські трави - 1 ч.л.;
чорний перець – 1 ч.л.

супик1

Приготування курячого супу:

Ріжемо моркву, селеру. Викладаємо в каструлю курячі стегна разом із морквою та селерою, заливаємо холодною водою.

Ставимо каструлю на середній вогонь та під кришкою доводимо до кипіння. Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо на великій тертці моркву. У сковороді на олії обсмажуємо 2 хвилини цибулю.

До цибулі додаємо моркву, ще кілька хвилин обсмажуємо. Залишаємо на повільному вогні під кришкою гасити 5 хвилин цибуля і морква.

Очищаємо картоплю та нарізаємо на невеликі кубики. Викладаємо з каструлі з бульйоном овочі та стегна. Додаємо в суп моркву та цибулю, а також картопля, варимо 10 хвилин під кришкою.

В окремій мисці змішуємо яйця з сіллю та борошном, ретельно перемішуємо. Видаляємо з варених стегон шкіру та кістки, ділимо на маленькі шматочки.

Викладаємо в суп курку, а потім ложкою додаємо тісто. Суп варимо ще 5 хвилин під кришкою. Висипаємо в суп сіль, італійські трави та чорний перець, перемішуємо та варимо 5 хвилин.

Виходить наваристий і дуже ситний курячий суп.

Завдяки галушкам суп можна їсти без хліба, все одно буде ситно.