Чому саме він: вибираємо секс-шоп

Секс та стосунки є продовженням один одного. Що буває першим, а що другим – не так вже й важливо, якщо у вашому житті є місце і тому, й іншому. Про гармонію у сексі багато написано і ще більше говорять. Її рецепт простий — потрібно експериментувати, відкривати один одному свої бажання, нехай навіть найнепристойніші, і секс буде вашим супутником протягом усього життя. Провідником у світ палкого сексу може стати інтимний магазин для дорослих – https://talla.ua/ua/.

Який він, бездоганний секс-шоп?

Для того, щоб завоювати популярність та довіру покупців, ще до початку роботи нашого секс-шопу, ми визначили орієнтири нашої діяльності:

  • асортимент;
  • ціна;
  • анонімність.


Не менш важливим фактором повинна бути зручність пошуку та вибору товару, а також оформлення замовлення. Простий інтерфейс допомагає швидко звикнути до сайту, а призначення всіх функціональних елементів на сайті зрозуміле навіть новачкам і добре запам'ятовується.

До вже звичних функцій інтернет-магазинів, таких як історія замовлень, вибране, друк звітів та інше, ми додали багато нових, які роблять роботу на сайті більш комфортною та ефективною. Структурований каталог дозволяє зробити точний вибір, а для замовлення іграшки знадобиться лише кілька кліків.

Ще одна причина для того, щоб вибрати саме «цей» секс-шоп – те, що робить його особливим. Наприклад, ігрофікований кабінет. Ми створювали його, щоб наша співпраця була для вас ще більш вигідною. Кожен, хто зареєструє особистий кабінет, набуває статусу новачка. Щоб його підвищити, потрібно виконувати цілком звичайні дії: купувати, залишати відгуки, виконувати спеціальні завдання. За кожну дію ви отримуєте бали. Накопичивши певну кількість балів, ви зможете обміняти їх на товари із сексшопу.

Переваги секс-шопу, які роблять його популярним

Якщо ми йдемо до мети, ми розвиваємось. Результатом таких змін є переваги, якими ви можете скористатися вже сьогодні:

  • Ціни. Один із основних факторів вибору, який розглядають якщо не в першу, то в другу чергу обов'язково. Чи можемо ми впливати на ціну товарів у нашому інтернет-магазині? Так. По-перше, таку можливість дають контракти із прямими постачальниками інтимних гаджетів. По-друге, оптимізація всіх процесів всередині компанії, що значно знижує накладні витрати, що дозволяє в свою чергу знизити рівень цін. Наприклад, можна автоматизувати процес обробки замовлень, тим самим скоротивши кількість працівників.
  • Безпека. Гарантією безпеки товарів, що реалізуються нами, є сертифікати. Всі інтимні іграшки, представлені в сексшопі, повинні мати сертифікати міжнародного зразка, що гарантує іх безпеку для здоров'я.
  • Асортимент. Він має бути не просто різноманітним, а відповідати потребам покупців. Планування закупівлі повинно здійснюватися з використанням статистики продажу, відгуків покупців та незалежних рейтингів.
  • Консультація сексолога. Порада фахівця допоможе купити іграшку, яка підійде вам та партнеру. Асортимент інтимних гаджетів дуже великий, тому для їх вибору потрібно керуватися не лише особистими уподобаннями, а й рекомендаціями спеціалістів.
  • Швидка доставка. Доставка замовлення в будь-яке місто України повинно здійснюватися за 1-3 дні. 
  • Анонімність. Секс – одна з тих речей, де є місце таємницям. Щоб зберегти конфіденційність, надсилати замовлення потрібно у непрозорій упаковці, а до графи «вміст» вносити щось на кшталт «сувенір» або «косметика».
  • Акції. Постійно діючі та тимчасові акції – ще один стимул для клієнтів та можливість купити інтимні іграшки з великими знижками. Однією з акцій, що постійно діють, може бути безкоштовна доставка, яка здійснюється в тому випадку, коли сума замовлення досягає певної суми.

Вібратори, анальні плаги, вагінальні кульки – розглядаючи та вивчаючи їх характеристики, ви мимоволі стаєте учасником секс-баталій. Спочатку у своїй фантазії, а згодом і в реальному житті. Якщо ж цей процес ви поділяєте на двох, то у вашому житті з"являється ще одна причина бути ближче один одному.