"Чорний принц" за годину: як приготувати легендарний торт на кефірі без зайвого клопоту

Цей "Чорний принц" на кефірі – справжня знахідка для тих, хто мріє про ніжний, соковитий десерт із насиченим шоколадним смаком, але не готовий витрачати на приготування цілий день. Ми розкажемо, як із мінімуму інгредієнтів створити справжній кулінарний шедевр, який стане зіркою вашого столу. Лише кілька простих кроків, і цей розкішний торт уже тішитиме вас своїм неперевершеним смаком, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Тісто

1 яйце
1 склянка цукру
2-3 чайні ложки какао
1 склянка кефіру
1 чайна ложка соди
1 склянка борошна

Крем


200 г. масла
0,5 склянки цукру
250 г сметани

Приготування

  1. Яйце збити з цукром до густої піни, додати кефір, соду і ще раз збити. Потім додати борошно, тісто має бути схоже на густу сметану.
  2. Вилити в змащену жиром високу форму та пекти при температурі 180°С.
  3. Витягнути з форми і остудити на решітці, потім розрізати торт на 2 коржі, змастити кремом, зверху прикрасити горіхами, шоколадом.
  4. Приготування крему: масло розтерти з цукром, додати сметану і все збити.

Також раніше ми писали Швидка закуска до м'яса: найкращі мариновані помідори за 5 хвилин