“Де мої мама й тато?” У Дніпрі ясноокий Ростик шукає родину

 “Де мої мама й тато?” – дуже часто запитує дорослих цей ясноокий малюк з Дніпра. Дитина шукає родину, про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний. 

На таке питання завжди складно відповісти навіть тим, хто вже давно працює у дитячих закладах і знається на комунікації з дітьми. Адже Ростислав у свої п'ять років опинився зовсім один, і тепер він терпляче чекає на нову родину.

Що відомо ро Ростислава

Ростик чутливий, ніжний хлопчик, і має велику потребу в любові від дорослих: посиденьки і казки перед сном, побажання спокійної ночі. 

Йому вже зараз потрібна особлива увага, підтримка та заохочення, адже він має великий потенціал, з яким може звернути гори. Дитина активно пізнає світ та проявляє зацікавленість в набутті нового досвіду.

Організовує ігри і обожнює конструювати, їздити на самокаті

На контакт з оточуючими іде без проблем, залюбки грає з однолітками, сам організовує ігри і обожнює не стояти на місці – під час прогулянок обов’язково підкорює місцевість на велосипеді або самокаті. Втім, з рухливістю та активністю прекрасно уживається дбайливе ставлення до своїх речей і іграшок, акуратність.

А ще Ростик, як справжнісінький архітектор, дуже любить конструювати, будувати споруди, усілякі гаражі для машин, робити “халабуди” з підручних засобів. Його творчі пориви виражаються і у співі, танцях, малюванні – цими заняттями він також захоплюється та щиро радіє своїм успіхам.

Можливо, саме ви станете чудовими батьками цьому янголятку?

Звертайтеся до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76 за додатковою інформацією!

Ростислав
ОСК — 0433763

ростикростик1ростик2

Нагадаємо, раніше ми писали

Лікарняні в Україні: кому скільки платять і як отримати