Auchan закриває магазини

Auchan закриває магазини в Запоріжжі та Кривому Розі: це результат наслідків ракетної атаки та війни, чи ні. Про це розповість Дніпровська порадниця. 

3 березня 2024 року українська мережа супермаркетів Auchan закриває свої магазини в Запоріжжі та Кривому Розі. Це рішення стало наслідком закінчення договору оренди приміщень, а також ракетної атаки росіян, яка 8 січня пошкодила ТРЦ "Сонячна Галерея" у Кривому Розі, де розташований один з магазинів Auchan.

14 років роботи

Auchan працював у Запоріжжі та Кривому Розі з 2010 року. За цей час магазини мережі стали невід'ємною частиною життя міст, забезпечуючи жителів якісними продуктами харчування та товарами першої необхідності.

Безпека - понад усе

"Електронна комерція дозволяє здійснювати закупівлі з безпечного місця, а безпека співробітників та клієнтів - це першочерговий пріоритет для "Auchan Україна", - йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

У компанії запевняють, що у цих двох містах Auchan продовжуватиме працювати в онлайн форматі.

Забезпечення робочими місцями

Auchan запевнив, що всі співробітники закритих магазинів будуть переведені на роботу в інші магазини мережі в містах, де вона присутня.

Скрін із офіційної інформації на сайту Auchan Україна 

Ашан закрива

Нагадаємо, раніше ми писали

Лабіринт павільйонів та калюжі під ногами: як змінився ринок Кодак у Дніпрі (ексклюзив, фото)