У Дніпрі пішов з життя відомий журналіст та керівник

Важка новина в журналістській спільноті. Пішов з життя відомий журналіст, людина, яку добре знали та поважали. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпропетровську обласну спілку журналістів.

Буквально недавно ми писали про горе у журналістській родині - помер Олександр Давидов, як знову звістка про велику втрату - смерть Юрія Івченка.

Як говориться в повідомленні НСЖУ,  Івченко був чудовим організатором, людиною, якій довіряли, думку якої цінували та поважали.

Прекрасна, добра людина. Прекрасний організатор багатьох добрих справ, а таких протягом його життя було чимало. І раптом – ось ця гірка-гірка новина: відійшов у засвіти…

Говоримо про Юрія Федоровича – і тут же перед очима весь його життєвий і трудовий шлях. У свої молоді роки Юрій Федорович Івченко досить активно працював на молодіжній ниві. Найвища його посада того часу – перший секретар Дніпропетровського обласного комітету комсомолу, якому з повною повагою довіряли понад півмільйона юнаків і дівчат нашої області. Згодом Юрій Федорович працював державним службовцем.

Став членом Національної спілки журналістів України. Багато років очолював Управління у справах преси та інформації Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
І що дуже важливо: усі ці роки був надійним помічником Дніпропетровської обласної журналістської організації.

Ми будемо пам’ятати це по-справжньому дороге для нас ім’я. Від усієї душі висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Юрія Федоровича.
Світла йому пам’ять.

Редакція сайту Дніпровська порадниця висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі пішов з життя відомий врач-анестезіолог