Де ночує довговолоса дівчина, що стоїть біля стовпа у Дніпрі та що про її "захоплення" думає мати (ексклюзив, відео)

Повернення довговолосої білявки на Європейську площу вчора знову розбурхало жителів Дніпра. У соцмережах понеслися обговорення про дівчину та її загадкової поведінки, поради поміняти pr-менеджера тощо, повідомляє Дніпровська панорама.

Де живе таємничя дівчина

Буквально цієї ночі нам дивом вдалося дізнатися адресу будинку, де мешкає (чи вірніше, ночує) незнайомка. Дніпровська панорама вирушила на розвідку, щоб поговорити із сусідами та дізнатися, чи не потрібна сім'ї та дівчині допомога і взагалі, що про неї відомо.

Будинок загадкової блондинки – звичайна хрущовка у тихому елітному районі Дніпра.

загадкова білявка у стовпа Дніпро

Що кажуть сусіди

Появи когось із сусідів довелося добряче почекати. Але нам пощастило – перша ж мешканка цього будинку виявилася сусідкою по поверху. Вона розповіла, що дівчину звуть Вероніка, мешкає вона з мамою. Каже – раніше у них бували скандали, але останнім часом стало спокійніше. А нещодавно вона помітила, що дівчина почала одягатися виключно у чорне. Про дивну поведінку Вероніки сусідка дізналася із соцмереж (як і інші, з ким нам вдалося поговорити), але причини того, що відбувається, назвати не може:

Сім'я завжди була з дивностями – і мама Ірина, і бабуся, доки була жива. Вероніка справді має проблеми із психікою, кілька років тому проходила лікування. Вона не працює, хоча вища освіта є. На що живуть – не знаю, на материнську пенсію, швидше за все.

Звичайний під'їзд звичайної хрущовки

загадкова білявка у стовпа Дніпро

Не всі мешканці будинку готові були поділитися інформацією - мовляв, не знаємо, хто ви і навіщо тут ходите.
Однак мама з дитиною, яка мешкає в одному під'їзді з Веронікою, дозволила нам зайти, щоб поспілкуватися з сусідами. Сама вона про сім'ю знає мало, каже, не перетинались. Тільки раз був випадок, що викликали поліцію, колись мати закрила дівчину на балконі і та не могла зайти до квартири.

Як шукали квартиру, де живе Вероніка

А взагалі під'їзд, де живе дівчина, досить чистий і доглянутий, із металевими дверима, тільки, на жаль, сусідів у будинку не було. Однак ті заповітні двері квартири, де мешкає Вероніка, нам таки відчинили.

На контакт не йде навіть віч-на-віч

І відкрила її сама Вероніка. Як виявилось, дівчина не німа, розмовляти вміє, мислить ясно. Але говорити відмовилася. На запитання, чи не потрібна будь-яка допомога, категорично відповіла – ні. І різко поспіхом зачинила двері.

загадкова білявка у стовпа Дніпро

"Моя донька нічого поганого не робить. Україна – вільна країна”

Після діалогу з Веронікою, що не склався, на виході з під'їзду ми зіткнулися з літньою жінкою. На питання про поведінку дівчини вона сказала:

Як поводиться? Добре себе поводить. Це моя донька. Ну і що, що стоїть біля стовпа – це не приватна територія, а державна земля. Вона громадянка України і має повне право стояти там, де хоче.

До речі, сьогодні зранку через наш несподіваний візит дівчина на своє місце так і не вийшла. Ось це відео було зроблене об 11 годині, Вероніки біля стовпа немає, бо вона злякалась нашого кореспондента, котрий дізнався багатого цікавого про неї та її родину.

Ми не вказуємо адреси та прізвища, і не змушуємо її стояти біля стовпа.

Далі буде. Слідкуйте за нашими публікаціями, у нас ще багато цікавого.

Нагадуємо, вчора ми з'ясували, що Вероніку лише виписали з лікарні, і вона одразу повернулася на Європейську площу Чому у центрі Дніпра біля стовпа знову з'явилася загадкова білявка. Ексклюзивні подробиці (фото, відео)