Десантна бригада з Дніпропетровщини показала своїх дівчат зі сталевим характером

25-та Січеславська повітрянодесантна бригада з Дніпропетровської області, яка зараз утримує позиції на Луганському напряку, оприлюднила нові фото з передової. Серед них є зображення дівчат зі сталевим характером, які захищають Україну зі  зброєю у руках. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

дівчина-боєць десантної бригади

дівчина-боєць десантної бригади1

Також опублікований новий фоторепортаж з передової.

На кольорових та чорно-білих світлинах Січеславські десантники. Вони різні за віком та військовою спеціальністю, але об’єднанні однією метою - щонайшвидше здолати російського агресора! Хлопці та дівчата зі сталевим характером та щирими серцями, які палають люттю до ворогів та любов’ю до Батьківщини! - йдеться у повідомленні бригади.

боєць десантної бригади з Дніпропетровщинибоєць десантної бригади з Дніпропетровщини1боєць десантної бригади з Дніпропетровщини6боєць десантної бригади з Дніпропетровщини2боєць десантної бригади з Дніпропетровщини3боєць десантної бригади з Дніпропетровщини4боєць десантної бригади з Дніпропетровщини5боєць десантної бригади з Дніпропетровщини7

Нагадаємо, раніше ми писали, бійці бригади з Дніпропетровщини показали маскування своїх снайперів. Також ми повідомляли, що Лідери Воркауту з Дніпра показали свої тренування на фронті.