Десерт літа: найніжніший малиновий чізкейк

Цей десерт приготувати дуже просто, і, що особливо приємно, вам не доведеться в спекотний день вмикати духовку. Пресований корж із печива та начинка із вершкового сиру, покрита малиновим соусом, - ось що робить цей чізкейк без випічки смачним та простим десертом, пише Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Складові:

  • печиво середнього розміру – 9 шт.
  • цукровий пісок – 4 ст. л.
  • вершкове масло, розтоплене - 4 ст. л.
  • вершковий сир 500 г
  • цукрова пудра – 160 г
  • густі вершки - 1 склянка
  • цедра 1 лимона
  • ванільний екстракт – 1 ч. л.
  • малина - 2 склянки
  • цукор 3 ст л

Приготування:

Подрібніть печиво із 1 столовою ложкою цукру. Додайте вершкове масло і перемішайте. Поступово викладіть суміш на дно 9-дюймової роз'ємної форми і заморозьте на 10 хвилин.

Змішайте вершковий сир, цукрову пудру, вершки, цедру лимона та екстракт ванілі до отримання однорідної маси. Перекладіть суміш на корж і розрівняйте рівним шаром. Охолодіть торт у холодильнику від 2 до 3 годин.

Змішайте 1 склянку малини з 3 столовими ложками цукру, що залишилися, в невеликій каструлі. Варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, доки малина не перетвориться на соус. Зніміть соус з вогню і додайте склянку малини, що залишилася. Охолодіть щонайменше 30 хвилин.

Подавайте чізкейк із малиновим соусом.

Нагадаємо, раніше ми писали: Картопля по-французьки. Смачний обід на всю родину