Десерт літа: найніжніший малиновий чізкейк
Цей десерт приготувати дуже просто, і, що особливо приємно, вам не доведеться в спекотний день вмикати духовку. Пресований корж із печива та начинка із вершкового сиру, покрита малиновим соусом, - ось що робить цей чізкейк без випічки смачним та простим десертом, пише Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.
Складові:
- печиво середнього розміру – 9 шт.
- цукровий пісок – 4 ст. л.
- вершкове масло, розтоплене - 4 ст. л.
- вершковий сир 500 г
- цукрова пудра – 160 г
- густі вершки - 1 склянка
- цедра 1 лимона
- ванільний екстракт – 1 ч. л.
- малина - 2 склянки
- цукор 3 ст л
Приготування:
Подрібніть печиво із 1 столовою ложкою цукру. Додайте вершкове масло і перемішайте. Поступово викладіть суміш на дно 9-дюймової роз'ємної форми і заморозьте на 10 хвилин.
Змішайте вершковий сир, цукрову пудру, вершки, цедру лимона та екстракт ванілі до отримання однорідної маси. Перекладіть суміш на корж і розрівняйте рівним шаром. Охолодіть торт у холодильнику від 2 до 3 годин.
Змішайте 1 склянку малини з 3 столовими ложками цукру, що залишилися, в невеликій каструлі. Варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, доки малина не перетвориться на соус. Зніміть соус з вогню і додайте склянку малини, що залишилася. Охолодіть щонайменше 30 хвилин.
Подавайте чізкейк із малиновим соусом.
Нагадаємо, раніше ми писали: Картопля по-французьки. Смачний обід на всю родину