Діти будуть у захваті. Приготуємо дуже ніжні сирники без борошна на сніданок

Приготувавши цю страву, ви будете хотіти їсти її завжди. Дніпровська панорама пропонує неймовірні сирни без борошна на сніданок.

З манкою, пишні та дуже смачні. Сирники будуть дуже ніжні та м'які. Перейдемо до приготування.

Складові:

Сир - 370 гр
Яйця - 1 шт.
Цукор - 3 чайн.
Ванільний цукор - 1 чайн.
Манка (з гіркою) - 3 стол.
Борошно (для панірування) - 4 стол.
Крохмаль (для панірування) - 2 стол.

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте усі необхідні продукти. Сир і яйце дістаньте із холодильника заздалегідь, щоб продукти були кімнатної температури.
  2. Сир для сирників можна використовувати будь-якої жирності. Якщо сир крупнозернистий, протріть його через сито, або пробийте за допомогою блендера.
  3. Додайте до сиру одне яйце та цукор. Перемішайте до однорідної маси.
  4. Додайте ванільний цукор та манку, ретельно перемішайте. Сир не повинен розтікатися по тарілці. Залишіть сирну масу на 15-20 хвилин настоятися. Врахуйте той момент, що манка злегка набряче і вбере вологу в себе.
  5. Приготуйте панірування. Для цього борошно просійте та змішайте з крохмалем. 
  6. Викладіть сирну масу на стіл із борошном.
  7. Обваляйте з усіх боків у борошні сир і сформуйте ковбаску.
  8. Гострим тонким ножем наріжте ковбаску на медальйончики. Ширину медальйонів зробіть не менше двох сантиметрів.
  9. Двома руками сформуйте рівні краї, приплескуючи згори і знизу, щоб вийшли рівні колобочки.
  10. У сковороді з товстим дном розігрійте олію. Відправте сирники обсмажуватись на помірному вогні. Готуйте до появи золотистого апетитного відтінку приблизно 7-10 хвилин, після чого переверніть і обжарюйте до готовності з другої сторони.
  11. Готові сирники можна викласти на тонкі паперові серветки, щоб позбавитися надлишків олії.
  12. Посипте ласощі цукровою пудрою, прикрасьте свіжими ягодами за бажанням.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що 10 хвилин та малосольні огірки у пакеті готові. Легкий та швидкий рецепт.