Ракетна атака на Дніпро: що відбувається на місці ворожого "прильоту" (Фото, Відео)

Вночі 24 червня 2023 року російські терористи масовано атакували Дніпро. Внаслідок ворожого удару є пошкоджені та знищені будинки у приватному секторі міста. Також є постраждалі від удару - серед них є й діти. На місці події зараз працюють всі відповідні служби. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Як повідомив заступник голови Дніпропетровської ОВА Сергій Орлов, внаслідок атаки було пошкоджено 25 будинків, 4 - було знищено. За уточненою інформацією, всього постраждало 11 людей, серед них - 3 дітей. Двоє дітей та сім дорослих лікуються стаціонарно.

"Наразі ситуація контрольована. Всі служби працюють. Створена спеціальна комісія. Всі члени комісії зараз на робочих місцях, обговорюють ситуацію, що склалася", - сказав Сергій Орлов.

На місці події розгорнуто Штаб допомоги, до якого можуть звернутися місцеві мешканці, постраждалі внаслідок ворожого обстрілу.

За словами представника ДСНС Ігора Гетало, до робот з ліквідації наслідків ракетного удару по приватному сектору було залучено 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 41 чоловік особового складу. Спіробітники ДСНС на місці ракетного удару ліквідували пожежу ан площі 25 квадратних метрів. Надзвичанйники обстежили будинки, які постраждали внаслідок атаки, та супроводили людей до карети швидкої для подальшого обстеження.

Наразі на місці події продовжують працювати відповідні служби.

Фото - Валерій Кравченко.

 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Борис Філатов повідомив про наслідки ворожого удару по Дніпру.