Для тих, кому за 40. Стильні зачіски для будь-якого типу обличчя

Виглядати молодше та стрункіше хочеться завжди, а особливо, коли тобі вже за 40. Вдала стрижка в цьому разі може сильно допомогти. Ці варіанти зачісок виглядають стильно, актуально та модно, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Уніан.

Подовжений чубчик

Жінкам після 40 років варто звернути увагу на видовжені варіанти. Від короткого та рідкого чубчика варто відмовитися. А от подовжений чубчик здатний візуально "витягнути" обличчя.

зачіски

Попросіть майстра зробити об'ємниий чубчик. Такий варіант можна спробувати як на короткому, так і на довгому волоссі. Як видно на фото, чубчик чудово виглядає з каре і неймовірно виглядає з кучерями нижче плечей.

Прямий чи хвилястий боб

Боб вважається однією з найпопулярніших зачісок. Багато жінок не даремно вибирають саме таку стрижку, адже вона здатна перетворювати. Якщо у вас ідеальні риси обличчя – спробуйте зробити проділ посередині. Якщо вам не підходить такий варіант, косий і асиметричний проділ врятує ситуацію.

зачіски

Боб можна носити як на прямому, так і на хвилястому волоссі. Головне правило - шевелюра не повинна бути надто довгою. Якщо волосся не торкатиметься плечей, ви помітите, як подовжується шия.

Піксі з незвичайними акцентами

Багатьом стилістам подобається стрижка піксі. Укорочене волосся на потилиці і подовжений чубчик спереду, насправді, чудово виглядають. Однак важливо знайти "золоту середину".

зачіски

Не варто робити занадто довгий чубчик, якщо на потилиці волосся поголено машинкою. Підбирайте об'єм та "хвилю", виходячи з особливостей форми голови. А незвичайні акценти, такі як освітлені пасма або яскраве мелірування, підкреслять вашу індивідуальність.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Місячний календар стрижок на червень 2023 року: коли категорично не можна до перукаря

Влітку сподобається кожному: приготуємо смачний десерт із морозивом і фруктами