Дніпро готовий до зими: основні дороги розчищені від снігу та повністю проїзні

У Дніпрі до ранку 21 листопада основні автомагістралі, спуски, підйоми та проїзди до всіх лікарень, об’єктів критичної інфраструктури були розчищені від снігу. Комунальники працювали всю ніч, використовуючи 1 160 тонн протиожеледної суміші. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

прибирання снігу.jpg3прибирання снігу

Вже о 4-й ранку до роботи взялись дорожні робітники та комунальна мінітехніка, які розчищали тротуари та бульварні зони. Наразі вони ще працюють і будуть це робити, доки всі титульні обʼєкти не стануть прохідними.

Комунальники неабияк допомагають так звані мушлі з піском, які розміщені на вулицях міста. Звідти піщано-соляну суміш беруть не тільки комунальні машини, а й дорожні робітники, двірники та власники бізнесу, розташованого на червоних лініях.

Також продовжують розчищати підходи до підземних переходів та сходи на них, аби дніпряни могли безпечно ними користуватися.

Загалом перший сніг ми зустріли досить гідно. Якщо порівнювати з минулими роками, до контакт-центру після першого снігопаду надходило декілька десятків звернень, а сьогодні ми бачимо одне-єдине – з вулиці приватного сектору Новокодацького району. Тож містяни задоволені станом доріг на ранок», – зазначила Валерія Лукомець, головна спеціалістка відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників ДМР.

Комунальники Дніпра готові до нових викликів погоди. Уся техніка справна, є достатній запас піщано-соляної суміші для обробки доріг.

прибирання снігу.jpg2прибирання снігу.jpg4прибирання снігу.jpg5

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі випав сніг, а багато автівок залишилися на літній гумі: як не потрапити у ДТП.