Дніпрянка Репяхова розкрила таємницю: чому Віктор Павлік хотів її кинути

29-річна блогерка та дружина співака Віктора Павліка, дніпрянка Катерина Репяхова, відверто розповіла про стосунки з чоловіком та його ставлення до її захоплення пластичною хірургією, повідомляє Дніпровська порадниця.

Катерина зізналася, що на початку стосунків Віктор намагався шантажувати її розлученням, аби вона відмовилась від хірургічних втручань. Проте згодом чоловік змирився з прагненням дружини до самовдосконалення.

Колись він мені казав, що якщо зробиш то і то - розведусь, чи ще щось. Ну не розлучається, ясна справа. Він думав, що це спрацює, але воно не працює. Важко, звикає. Я його морально готую довго, - поділилася Катерина.

Репяхова не приховує, що планує й надалі вдосконалювати свою зовнішність за допомогою пластики. Зокрема, вона мріє про мамопластику, яку планує зробити після другої вагітності.

Я би зробила груди, але після другої вагітності. Але це вже таке, це не горить. Можливо колись, бо у пріоритеті зараз інше, - зазначила блогерка.

Нагадаємо, що рік тому Катерина Репяхова вже лягла під ніж хірурга, виправивши форму носа та зробивши ліпофілінг підборіддя.

Також раніше ми писали Скандальна блогерка з Дніпра Алхім лягла під ніж хірурга: подробиці (відео)