Сирна паска: рецепт без дріжджів, який підкорить ваш святковий стіл

Цей рецепт сирної паски без дріжджів дозволить вам насолодитися смачною та святковою випічкою за лічені хвилини. Завдяки простим і доступним інгредієнтам, а також покроковим інструкціям, ви зможете приготувати пухку паску, яка стане окрасою вашого пасхального столу. Додайте родзинки, цукати або сухофрукти, щоб зробити паску ще більш ароматною та насиченою, повідомляє Дніпровська порадниця.

Цей рецепт стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче заощадити час і сили, але при цьому приготувати смачну та красиву паску до Великодня.

Інгредієнти

Вершкове масло - 90 г.
Цукор – 90 г.
Яйце - 2 шт.
Білок – 1 шт.
Сир - 180 г.
Борошно - 130 г.
Розпушувач -1/2 ч. л.
Сушена журавлина - 40 г.
Цукрова пудра - 80 г.

Рецепт сирной паски без дріжджів

Приготування

  1. Масло кімнатної температури збиваємо з цукром. Додаємо яйця та перемішуємо. Сир перетираємо через сито або подрібнюємо за допомогою занурювального блендера. Додаємо до яєчної маси.
  2. Борошно з розпушувачем просіюємо та перемішуємо. Додаємо до тіста журавлину. Якщо ягоди великі, можна її поділити на 2-3 частини. Також можна використовувати цукати та сухофрукти.
  3. Викладаємо тісто за формами, щоб було трохи більше половини, тісто добре підніметься. Випікати в розігрітій духовці до 180 г 40 хв. Паски змащуємо глазур'ю і прикрашаємо. Я прикрасила сублімованою малиною, драже та мигдальними пелюстками.

Також раніше ми писали Як приготувати класичний Тірамісу вдома. Два простих способи та рецепт печива савоярді