До 90-річного ювілею лікарю Володимиру Нахшину вручили найвищу нагороду Дніпра — медаль «За заслуги перед містом»

Його знають багато городян й  всі вдячні лікарю за його професійність й вміння вчасно допомогти. У Дніпрі  привітали з ювілеєм лікаря-отоларинголога Володимира Григоровича Нахшина. 25 березня йому виповнилося 90 років. Унікальність цієї людини в тому, що,попри поважний вік, Володимир Нахшин продовжує працювати.  Передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт Дніпрорада.

Відомого лікаря вирішили урочисто привітати з ювілеєм. І від Дніпровської міської ради, керівництва міста та депутатського корпусу Володимира Григоровича Нахшина нагородили медаллю «За заслуги перед містом».

90 лікар медаль 4

90 лікар медаль1

Володимир Григорович Нахшин 67 років у медичний галузі й нині продовжує працювати. Це лікар-отоларинголог з великої літери. Він врятував багато людей і гідний найвищої нагороди Дніпра — медалі «За заслуги перед містом», яку вручили йому сьогодні від міської ради.

Попри поважний вік лікар працює у військкоматі. Він оцінює стан здоров’я призовників, добровольців, які мають служити та захищати нашу країну. Ця людина —легенда медицини нашого міста. Свого часу він очолював отоларингологічне відділення міської лікарні, - зазначила голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту міської ради, депутатка, докторка медичних наук, професорка, заслужена лікарка України Євгенія Дитятковська. 

90 лікар Дитятковська

Ювіляр розповів про свій шлях у професії і розкрив секрети довголіття. 

90лікар медаль2

Розпочав трудовий шлях у медицині з 1956 року. Працював старшим лікарем на табірному пункті, далі у табірній лікарні. Свого часу доводилося опановувати і суміжні спеціальності, наприклад, працювати хірургом і робити операції. Від 1963 року працював у міській лікарні Дніпра. Далі перейшов на роботу до медичної комісії військкомату. Це вже не лікувальна робота, а експертна — достатньо серйозна і відповідальна.

У кожному випадку вирішується доля людини — чи може воювати, словом, придатність до військової служби. У перші місяці повномасштабного вторгнення за день пропускали до 200 людей, - розповів Володимир Григорович. 

90 лікар медаль3

Секретами довголіття ювіляр називає фізичну активність та харчування.

Довгі роки займався йогою, дотримуюся системи харчування - це прості, пісні страви. Навіть і зараз щодня зарядка вранці і проходження 5 км, а на вихідні долаю ще 3 км, - додав Володимир Нахшин.

90 лікар медаль

 Раніше ми писали про: Борис Філатов про візит до Кельна: "Спільна позиція демократичного світу - це потужна зброя проти зла"