Допоможіть дітям. У Дніпрі маленькі Денис та Данило шукають батьків (фото)

 Погляньте-но на цих дружніх хлопчаків! Ці двоє нерозлучні і завжди тримаються разом, але дуууже потребують батьківського тепла і підтримки!  Це Данило та Денис. Для них підійдуть такі сімейні форми виховання, як ДБСТ, опіка, усиновлення, прийомна сім’я. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний.

7-річний Денис 

7-річний Денис (ОСК - 0468686) – молодший за Данила, але фізично більш розвинений, тому піклується про старшого брата, допомагає йому, завжди намагається бути поряд. Між ними вже склалися добрі родинні стосунки.

Сам Денис спокійний, врівноважений хлопчик, має багато друзів, не схильний до агресії і охоче йде на контакт з дорослими. Із задоволенням навчається в 2 класі, бо має інтерес до навчання, пізнання нового. Намагається виконувати завдання самостійно, проте не відмовляється і від допомоги. Адекватно реагує на поради та зауваження дорослих.

Дитина має гарні фізичні здібності, грає у футбол, бере активну участь в
спортивних іграх, змаганнях, розвагах. Мріє стати військовим – захисником країни.

8-річний Данило

8-річний Данило (ОСК 0468689) – позитивний та комунікабельний хлопчик, під час ігор та навчання охоче приймає допомогу, здатен зосередитися на запропонованих іграх, предметах, намагається виконати завдання. Він теж навчається в 2 класі, але потребує індивідуального підходу, особливої уваги та схвалення.

Даня із задоволенням малює, любить складати пазли, ліпити з пластиліну. Улюблені іграшки – машинки. Мріє мати багато машин, будує для них гаражі, конструює дороги, мости та інші споруди. Коли виросте, хоче бути водієм.
Під час прогулянок полюбляє кататися на самокаті, велосипеді, грає у футбол і намагається у всьому не відставати від молодшого брата, якого дуже любить.

де1де2де3

Хлопці понад усе мріють мати люблячих маму та батька. Давайте разом допоможемо їм знайти сім’ю! Робіть репости та ставте вподобайки цьому допису!