Два сини залишились без батька. У бою загинув командир відділення з Дніпропетровщини

Мешканець Кривого Рогу Дніпропетровської області Андрій Палій загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Про гірку втрату повідомили на "Сухій Балці", де працював чоловік, передає Дніпровська панорама. 

Криворіжець пішов захищати Батьківщину торік у березні, понад рік боронив нашу країну у складі штурмового підрозділу ЗСУ, був командиром відділення, командиром машини. У мирному минулому Андрій Палій був начальником дробильно-сортувальної фабрики шахти імені Фрунзе.

Як зазначають колеги загиблого, колектив цінував свого керівника за найкращі людські якості, професіоналізм та відданість гірничій справі. Тепер замість довгоочікуваної зустрічі – біль і світлі спогади… Боєць поліг 27 липня під щільним мінометним вогнем поблизу села Кліщіївка.

У рідному місті на нього чекали кохана дружина та сини. Він мав багато планів на майбутнє, займався улюбленим хобі – садівництвом. Але Героєві більше не судилося переступити поріг рідної оселі. Сьогодні, 4 серпня, у рідному Кривому Розі порощались з воїном. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Завдяки героїзму Сергія ЗСУ змогли просунутись та звільнити частину окупованої території. На Дніпропетровщині простились з Героєм