Двоє людей загинуло під час ворожого обстрілу Нікопольщини. Подробиці

 Черговий злочин здійснила росія проти мирного населення України. Сьогодні посилилися атаки міст і сел Нікопольського району. На жаль є жертви обстрілів. Передає Дніпровська панорама з посиланням на телеграм-канал голови ДОР Миколи Лукашука.

4 березня внаслідок ворожих обстрілів з РСЗВ та важкої артилерії, в Червоногригорівській громаді загинув 68-річний чоловік та 57-річна жінка. 

AnyConv.com__никополь 5

Також понівечено заправку, 11 приватних будинків, п‘ятиповерхівку, 3 господарські споруди, газогін та електромережі. Також загинули домашні птахи в одному з господарств.

 AnyConv.com__никополь4

Рятувальники загасили три осередки пожежі. Окрім цього, армія рф вгатила по Нікополю: в місті пошкоджено будівлю готелю.

 Під обстріл потрапила і Марганецька громада. На щастя, люди неушкоджені.

никополь 2 

 В інших районах області день минув тихо.  

Агресор буде покараний. На полі бою чи в міжнародних судах. У Львові проходить конференція United for Justice, під час якої обговорюється притягнення рф до відповідальності. Очікується, що під час конференції буде підписано угоду про створення в Гаазі центру з переслідування злочинів агресії рф.  росія завжди носитиме тавро країни-терориста, - зазначив Микола Лукашук

 Раніше ми повідомляли Він мужньо боронив рідну землю. Дніпропетровщина втратила вірного захисника.