Джамала вагітна втретє: перше фото з животиком

Джамала очікує на третю дитину: щирі емоції та зворушливі фото. Джамала приховувала вагітність декілька місяців. Лише сьогодні, 3 лютого, співачка вирішила зізнатися, що чекає на дитинку. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Співачка, що підкорила Європу своїм голосом і щирістю, Джамала, поділилася з шанувальниками неймовірною новиною – вона втретє стане мамою! На своїй сторінці в Instagram артистка оприлюднила фото, яке не потребує слів. Ніжна обтисла сукня підкреслює округлий животик Джамали, а її обличчя сяє від щастя та очікування.

джам

При надії. Це так глибоко... і зараз зовсім по-іншому це сприймаю. У мене є надія, віра і величезна любов, - лаконічно, але емоційно підписала фото Джамала.

Фанати співачки засипали її коментарями з щирими вітаннями та побажаннями.

джамала

"Який кайф! Сил тобі і малюкові", - написала alyona_alyona.

"Вітаю! Це неймовірно", - додала jamala_fan_page.

"Вау, які чудові новини! Щастя вам", - зазначила tanya_sokol.

"Буде дівчинка", - пророкує olena_petrenko.

Варто зазначити, що Джамала тримає в секреті термін вагітності та стать майбутньої дитини.

Нагадаємо, що співачка вже має двох синів – Емір-Рахмана (2018) та Селім-Гіарй (2020). Її чоловік, Сеіт-Бекір Сулейманов, завжди щиро підтримує Джамалу та з радістю очікує на появу нового члена сім'ї.

Окрім цього, у Stories співачка показала архівні фото. Як виявилося, Джамала з'явилася з животиком на Нацвідборі у 2018 році, тоді вона чекала на першого сина. У 2020 вона була вагітна вдруге і чекала на молодшого сина, й також виступала на сцені. Нині ж вона знов вагітна та знов з'явиться на Нацвідборі.

джамала вагітнадж

Нагадаємо, раніше ми писали

Відомий український актор Дмитро Сова разом з тестем служить у ЗСУ