На щиті повернувся Героєм. На Дніпропетровщині провели в останню путь Олександра Кохно

Страшна звістка знову обпалила наші серця – загинув наш земляк, солдат Олександр Кохно з села Чистопіль Дніпропетровської області.  
Олександр народився 4 грудня 1988 року. Сьогодні у рідному селі провели в останню путь Героя, повідомляє Дніпровська порадниця.

У 2003 році закінчив Чистопільську неповну середню школу, а в 2006 році здобув професію слюсаря-сантехніка, електрогазозварника, закінчивши навчання в Жовтоводському вищому професійному училищі №70.

За рік до повномасштабного вторгнення окупантів відкрив власну справу та створив робочі місця для багатьох хлопців, монтуючи й обслуговуючи обладнання для виробництв, супермаркетів і заправних станцій.

У вільний час завжди намагався допомогти знайомим з різних питань, був дуже активним та товариським, великою підтримкою для рідних, друзів, колег.
З початку повномасштабної війни став волонтером та допомагав захисникам.

Під час служби продовжував волонтерити та донатити військовим на ремонт автомобілів й інші збори на користь ЗСУ.
Загинув мужній Захисник та справжній патріот України 28 січня 2024 року на Донеччині.

У Олександра залишились дружина Дар’я та донечки Поліна і Валерія. Клята і жорстока війна зруйнувала їх мрії і спільне майбутнє…

Сьогодні, 3 лютого, у селі Чистопіль П’ятихатської громади попрощалися із мужнім Героєм, солдатом і волонтером Олександром Кохном.

На подвір’ї біля домівки Олександра було велелюдно. Віддати шану і безмежну вдячність Захиснику, попрощатися та провести його до місця останнього спочинку, окрім рідних і побратимів, прийшли майже всі жителі його малої Батьківщини.
Важко знайти слова розради, неможливо зменшити біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини...
Нехай світлий спомин про Олександра стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті його рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його і любив. Сумуємо разом із Вами та низько схиляємо голови у скорботі…
Подвиг Олександра – безцінний, його ім’я та слава – вічні!
Герої не вмирають!

нана1на11на12на13на15на2на3на5на6на7на8на9наи10

Редакція сайту Дніпровська порадниця висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя...