Філатов показав чергову велику партію дронів на 17 млн грн, які Дніпро доправив військовим на передову

Дніпро продовжує забезпечувати Сили оборони на передовій необхідним устаткуванням та автівками.Нині бійці отримали понад 60 дронів з тепловізорами та низку зарядних станцій, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на міську раду.

допомога ЗСУ

Це дійсно потрібно всім Збройним Силам. Зараз трохи не та війна, що була раніше. Основні втрати противника якраз від дронів. Тож саме вони допоможуть закінчити нам цю війну нашою перемогою, — каже заступник командира однієї з бригад Сергій.

допомога ЗСУ

Усю техніку для фронту місто завжди купує за заявками самих військових.

допомога ЗСУ

Жоден штурмовик не може йти без «очей». Реалії війни такі — для переваги над противником треба бачити його заздалегідь, — зауважує командир окремого штурмового батальйону Юрій.

допомога ЗСУ

Зі свого боку, мер Борис Філатов наголосив: попри те, що держава забрала у міст військовий ПДФО, Дніпро і надалі продовжить забезпечувати військових усім необхідним.

Продовжуємо допомагати нашим оборонцям. Як і щотижня — нині видали ще дронів на 17 млн грн. Це додатково до тих 1 700 безпілотників, що місто надало з дня початку повномасштабної війни, — сказав Філатов.

допомога ЗСУ

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі в лікарні від важких ран на фронті пішов з життя титулований спортсмен (фото)