Голова облради презентував Гройсману Інвестиційний паспорт області

Вчора, 15 серпня, під час робочого візиту голови уряду до Дніпра Володимир Гройсман та представники великого бізнесу Дніпропетровщини обговорили низку проблем підприємництва. Про це повідомила прес-служба Обласної ради Дніпропетровщини.  

Безпечність продуктів харчування, контроль за ринком касових апаратів, відповідальність за інформацію на упаковці продукції, створення робочої групи з розвитку виноградарства, взаємовідносини із правоохоронними органами – про такі та інші наболілі питання йшлася мова із головою кабміну та керівництвом області. 

Голова обласної ради також презентував  новий Інвестиційний паспорт Дніпропетровської області.  

У ході  робочої поїздки на Дніпропетровщину голова кабміну  також ознайомився з ходом ремонту основних магістралей регіону, зокрема, запорізької траси.

Наразі ця траса є найбільш завантаженою, цілодобово нею проїжджають більше 13 тис. автівок.

Загальна довжина ділянки, яку зараз тут ремонтують – 36 км. Загалом, у 2017-му на капітальне відновлення доріг Дніпропетровщини виділено з Держбюджету понад 1 млрд грн.

Голова Уряду зазначив, що наразі готується Державна стратегія розвитку дорожнього господарства та запевнив, що дороги України якісно зміняться у найближчі роки.

Цього ж дня Володимир Гройсман ознайомився з ходом робіт по будівництву нової гілки метрополітену у Дніпрі, провів Всеукраїнську селекторну нараду з підготовки до нового навчального року.